terug

BETONKOELING

Al sinds haar participatie in de Oosterschelde-werken in de jaren ’70 is NR Koeling (tegenwoordig NR Cooling services) een toonaangevende speler op het gebied van betonkoeling. De expertise is in de loop der jaren dermate ontwikkeld, dat NR Koeling zich altijd wereldwijd een toonaangevende speler mocht noemen in dit segment. Betonkoeling is een speerpunt binnen de organisatie. Wij leveren uitsluitend klantgerichte, koeltechnische oplossingen op maat. Geen standaarden. Spraakmakende projecten, zoals de verbreding van het Panamakanaal en de bouw van de hoogste dam ter wereld in Ethiopië, zijn onze uitdagingen. Innovatie is onze drijfveer.

NR koeling (tegenwoordig NR Cooling services) ontwerpt en bouwt installaties voor betonkoeling. Wij vervaardigen ondermeer koudwaterinstallaties, scherfijssystemen en bijpassende transport- en weeginstallaties. Ook luchtsystemen voor het afkoelen van stenen en zand en het koelen van cement zijn onderdeel van ons aanbod.

Betonkoeling is een techniek, waarmee de temperatuur van gestort beton tot een bepaald niveau wordt teruggebracht, de kwaliteit van het beton wordt gewaarborgd en de bouw vlot kan worden voortgezet. Het belang van betonkoeling is groot. Immers, beton speelt een cruciale rol in bijna ieder bouwproces. Huizen, bruggen, stuwdammen – zonder beton zouden deze projecten nooit gerealiseerd kunnen worden. Kleine hoeveelheden beton kunnen eenvoudig worden verwerkt: mixen, storten en wachten tot het beton is uitgehard. Wanneer dit proces op dezelfde wijze wordt toegepast bij grote hoeveelheden beton, gaat dit ten koste van de kwaliteit. Bij het uitharden van beton komt warmte vrij. Als de temperatuur van het beton te hoog wordt tijdens het uitharden, leidt dat tot een broze constructie. Betonkoeling wordt vooral toegepast in delen van de wereld met een warm klimaat, in projecten waarbij grote hoeveelheden beton worden gebruikt. Maar ook in projecten, waarbij er grote temperatuursverschillen ontstaan binnen de betonnen constructie. Als het beton gekoeld wordt vlak voor, tijdens, of na het storten, is men verzekerd van een goede kwaliteit.

Voor ieder project biedt NR Cooling Services de juiste toepassing, waarmee de kwaliteit van het beton is gegarandeerd.

  • Toepassingen
  • References
  • Spareparts
  • Service

NR Cooling Services is een belangrijk leverancier van componenten en systemen voor de maritieme sector, luxe jachtbouw, offshore en petrochemische industrie.

Onze afdeling Spare parts staat volledig in het teken van flexibiliteit en efficiency.
Aanvragen voor onderdelen worden 24/7 verwerkt en leveringen worden verzorgd over de gehele wereld. Via ons of onze agenten ter plaatse.

U kunt op deze site onderdelen bestellen voor vele, diverse toepassingen. Zodra wij uw bestelling en gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Uw gegevens zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden, noch in handen komen van derden.

Bekijk hier ons overzicht aan sparepart

Als wereldwijd opererende onderneming heeft NR Cooling Services de beschikking over een team van toegewijde, hoog gekwalificeerde professionals, met jarenlange ervaring en de mentaliteit om creatief en oplossingsgericht te denken. Ons team van specialisten is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar.

Juist binnen de koelbranche is continuïteit van essentieel belang. Om die reden werken wij alleen met het beste van het beste. Bij de hoogwaardige kwaliteit van de installaties van NR Cooling Services behoort ook vakkundig personeel; NR Koeling investeert continu in scholing en
training van haar medewerkers, zodat zij over de meest actuele kennis beschikken en inzetbaar zijn voor alle segmenten waarin NR Cooling Services actief is. Waar ook ter wereld.

Activiteiten van onze serviceafdeling:
preventief en correctief onderhoud en reparaties aan alle koeltechnische -, vries -, warmtetechnische -en klimaatinstallaties;
modificeren van bestaande installaties;
ombouwen (retrofitten) van bestaande installaties voor het gebruik van koudemiddelen die beter zijn voor het milieu;
assisteren bij ingebruikname van bestaande en nieuwe installaties;
adviezen en technische ondersteuning.

Ons servicenummer is +31(0)180 - 545 111. Wij garanderen snelle en adequate feedback!

Ga naar NR Cooling Services

Ronald van Popering Technical Sales Manager+31(0)180 545 111
Stuur direct een bericht per e-mail