terug

MARITIEM

Met NR Cooling Services vaart u klimaattechnisch de juiste koers. Ventilatie, airconditioning, verwarming en koeling, wij bieden innovatieve oplossingen voor een goede vaart.

NR Cooling Services beschikt over een grote mate van kennis, kunde en ruim 40 jaar ervaring op het gebied van maritieme klimaattechniek.

Airconditioning, mechanische ventilatie, centrale verwarming en koeltechnische toepassingen; wij zorgen voor een ideaal binnenklimaat op alle schepen, volgens een innovatieve en milieubewuste denkwijze. In overleg met onze opdrachtgevers realiseren wij vernieuwende oplossingen voor bijvoorbeeld proviandkoelinstallaties, machinekamerventilatie, ventilatie ten behoeve van technische ruimtes (CO2 kamers, pompkamers, ruimen) en scheepsairconditioning.

Tevens zijn we gespecialiseerd in het verbouwen (aanpassen, uitbreiden, repareren) van bestaande HVAC-installaties aan boord van schepen.

Als allround specialist levert NR Cooling Services ook engineeringpakketten, bestaande uit koellast- en transmissieberekeningen en tekeningen voor HVAC-systemen.

Wij zijn actief in zowel nieuwbouw als refit projecten.


  • Toepassingen
  • References
  • Spareparts
  • Service

NR Cooling Services is een belangrijk leverancier van componenten en systemen voor de maritieme sector, luxe jachtbouw, offshore en petrochemische industrie.
Onze afdeling Spare parts staat volledig in het teken van flexibiliteit en efficiency.
Aanvragen voor onderdelen worden 24/7 verwerkt en leveringen worden verzorgd over de gehele wereld. Via ons of onze agenten ter plaatse.
U kunt op deze site onderdelen bestellen voor vele, diverse toepassingen. Zodra wij uw bestelling en gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Uw gegevens zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden, noch in handen komen van derden.

Bekijk hier ons overzicht aan sparepart

Service 24/7
Als wereldwijd opererende onderneming heeft NR Cooling Services de beschikking over een team van toegewijde, hoog gekwalificeerde professionals, met jarenlange ervaring en de mentaliteit om creatief en oplossingsgericht te denken. Ons team van specialisten is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar.

Juist binnen de koelbranche is continuïteit van essentieel belang. Om die reden werken wij alleen met het beste van het beste. Bij de hoogwaardige kwaliteit van de installaties van NR Cooling Services behoort ook vakkundig personeel; NR Cooling Services investeert continu in scholing en
training van haar medewerkers, zodat zij over de meest actuele kennis beschikken en inzetbaar zijn voor alle segmenten waarin NR Cooling Services actief is. Waar ook ter wereld.

Activiteiten van onze serviceafdeling:
preventief en correctief onderhoud en reparaties aan alle koeltechnische -, vries -, warmtetechnische -en klimaatinstallaties;
modificeren van bestaande installaties;
ombouwen (retrofitten) van bestaande installaties voor het gebruik van koudemiddelen die beter zijn voor het milieu;
assisteren bij ingebruikname van bestaande en nieuwe installaties;
adviezen en technische ondersteuning.

Ons servicenummer is +31(0)180 - 545 111. Wij garanderen snelle en adequate feedback!

Ga naar NR Cooling Services

Willem van den Akker Sales Engineer+31 (0)180 545 111
Stuur direct een bericht per e-mail