terug

UTILITEIT

Een goed klimaat is essentieel. In wooncomplexen, musea, winkelcentra, overal. NR Cooling Services creëert op elke locatie het juiste klimaat. Van ontwerp, tot installatie en onderhoud.

Al decennia lang is NR Cooling Services actief op het gebied van klimaatbeheersing in de utiliteit (landzijdig). Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden installaties, voor bijvoorbeeld wooncomplexen, winkelcentra, verzorgingshuizen, bedrijfspanden, musea en veilingen. Hierbij is regelgeving inzake milieu en veiligheid zeer uitgebreid. Daarnaast gelden er hoge kwaliteitsnormen die navolging vereisen. NR Cooling Services beschikt over alle wettelijk verplichte certificaten en opereert conform gestelde regelgeving.

  • Toepassingen
  • References
  • Spareparts
  • Service

NR Cooling Services is een belangrijk leverancier van componenten en systemen voor de maritieme sector, luxe jachtbouw, offshore en petrochemische industrie.
Onze afdeling Spare parts staat volledig in het teken van flexibiliteit en efficiency.
Aanvragen voor onderdelen worden 24/7 verwerkt en leveringen worden verzorgd over de gehele wereld. Via ons of onze agenten ter plaatse.
U kunt op deze site onderdelen bestellen voor vele, diverse toepassingen. Zodra wij uw bestelling en gegevens hebben ontvangen, nemen wij contact met u op.

Uw gegevens zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden, noch in handen komen van derden.

Bekijk hier ons overzicht aan sparepart

Service 24/7
Als wereldwijd opererende onderneming heeft NR Cooling Services de beschikking over een team van toegewijde, hoog gekwalificeerde professionals, met jarenlange ervaring en de mentaliteit om creatief en oplossingsgericht te denken. Ons team van specialisten is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar.

Juist binnen de koelbranche is continuïteit van essentieel belang. Om die reden werken wij alleen met het beste van het beste. Bij de hoogwaardige kwaliteit van de installaties van NR Cooling Services behoort ook vakkundig personeel; NR Cooling Services investeert continu in scholing en
training van haar medewerkers, zodat zij over de meest actuele kennis beschikken en inzetbaar zijn voor alle segmenten waarin NR Cooling Services actief is. Waar ook ter wereld.

Activiteiten van onze serviceafdeling:
preventief en correctief onderhoud en reparaties aan alle koeltechnische -, vries -, warmtetechnische -en klimaatinstallaties;
modificeren van bestaande installaties;
ombouwen (retrofitten) van bestaande installaties voor het gebruik van koudemiddelen die beter zijn voor het milieu;
assisteren bij ingebruikname van bestaande en nieuwe installaties;
adviezen en technische ondersteuning.

Ons servicenummer is +31(0)180 - 545 111. Wij garanderen snelle en adequate feedback!

Ga naar NR Cooling Services

Sales Team Utiliteit +31(0)180 545 111
Stuur direct een bericht per e-mail