terug

MISSIE EN VISIE

Missie
NR Cooling Services is een vooruitstrevend bedrijf, dat zich richt op ontwerp, realisatie en onderhoud van installaties op het gebied van koudetechniek en luchtbehandeling. Sinds 1971 is er gebouwd aan expertise, met toepassing van innovaties, door toegewijde teams, voor een groeiende klantenkring. 
 
 NR Cooling Services is marktleider in verschillende segmenten dankzij haar ruime expertise, oog voor kwaliteit, functionaliteit, service en concurrerende prijzen. Daarnaast beschikt NR Cooling Services over de mogelijkheden om haar klanten one-stop-shopping te bieden; het gehele traject van ontwerp, realisatie, onderhoud en het leveren van spare parts wereldwijd. 
 
Naast de huidige bedrijfsactiviteiten is NR Cooling Services altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden. Ook de maatschappelijke aspecten en verantwoordelijkheden spelen hierbij een belangrijke rol. Sinds 17 juli 2015, maakt NR Cooling Services onderdeel uit van de  AA Installatie Groep.
   
Visie
NR Cooling Services heeft zich ten doel gesteld om technologische ontwikkelingen en markten wereldwijd te kunnen volgen en voor te blijven. Met een duurzame focus op innovaties, expertise.